Τα Μαθήματα μας

 

Η πείρα μας, μας έχει αποδείξει ότι ο συνδυασμός διδασκαλίας με μαθήματα Ιδιωτικά – Ομαδικά και Εκπαιδευτικά Πάρτι έχει τα καλύτερα αποτελέσματα στην εκμάθηση ενός ή περισσοτέρων χορών.

Η εκπαίδευση ιδιωτικών, ομαδικών και εκπαιδευτικών πάρτι, γίνεται παράλληλα κατά τη διάρκεια φοίτησης του μαθητή στην Σχολή μας.

 

Ιδιωτικό Μάθημα

Συμμετέχουν δάσκαλος και ένας μαθητής. Η διδασκαλία αφορά εκμάθηση κυρίως σε βήματα και φιγούρες του ή των χορών για τους οποίους ενδιαφέρεται ο μαθητής.  O κάθε μαθητής, ξεχωριστά, έχει διαφορετικές ανάγκες, π.χ. κάποιος μαθητής μπορεί να χρειάζεται βελτίωση του παρουσιαστικού ενώ άλλος χρειάζεται εξάσκηση ισορροπίας.  Η εκπαίδευση στο ιδιωτικό μάθημα αφορά:

  • Σύσταση σχολικών βημάτων
  • Τη σωστή μεταχείριση ποδιών
  • Τον ρυθμό εκτέλεσης των βημάτων
  • Διεύθυνση (καβαλιέροι)
  • Ακολούθηση (ντάμες)
  • Το ιδιαίτερο στυλ του κάθε βήματος
  • Το μέτρο των σχολικών βημάτων

 

  • Η διάρκεια κάθε ιδιωτικού μαθήματος είναι 60 λεπτά.
  • Παραδίδονται σε ώρες που επιλέγει ο μαθητής στο ωράριο λειτουργίας της Σχολής
  • Ο μαθητής μπορεί να ορίσει συγκεκριμένες ώρες και μέρες που τον εξυπηρετούν για τα ιδιωτικά μαθήματα, ορίζοντας τα, ως τακτικά ραντεβού.
  • Ακύρωση των ιδιωτικών μαθημάτων μπορεί να γίνεται από την προηγούμενη μέρα

 

Ομαδικό Μάθημα

Στα ομαδικά μαθήματα, συμμετέχουν ένας δάσκαλος και από 5 έως 10 μαθητές του ιδίου επιπέδου χορευτικών γνώσεων, προκειμένου να αποφεύγεται η καθυστέρηση κατά τη διδασκαλία.

Η διδασκαλία αφορά κυρίως, τεχνική, κινησιολογία, γραμμές, συγχρονισμό κινήσεων, ιδιαίτερο στυλ και λεπτομέρειες τέτοιες που μας δείχνουν να χορεύουμε και όχι απλώς να περπατάμε κάποια βήματα.

Η διάρκεια των ομαδικών μαθημάτων είναι 90 λεπτά και παραδίδονται σε καθημερινή βάση.

Στα ομαδικά μας μαθήματα μαθαίνετε Ευχάριστα, Εύκολα και Οικονομικά όλους τους χορούς. Με ειδικές ασκήσεις που βοηθούν το σώμα μας ώστε να μπορούμε να εκτελούμε καλύτερα τις χορευτικές κινήσεις, διδάσκεστε τεχνικά χαρακτηριστικά των χορών, ρυθμό, ισορροπία και αρμονία κίνησης του σώματος.

Προς το τέλος του ομαδικού μαθήματος , σας διδάσκουμε μια μικρή χορογραφία, που αποτελείται από δύο ή τρεις βηματισμούς.  Σκοπός της χορογραφίας είναι να αποκτήσετε μεγαλύτερη και περισσότερη ευχέρεια κίνησης.

 

 

 

Εκπαιδευτικά Πάρτυ

Τα εκπαιδευτικά πάρτι της Σχολής μας έρχονται να συμπληρώσουν και να ολοκληρώσουν την χορευτική σας εκπαίδευση βάζοντας στην πράξη όλα όσα έχετε διδαχθεί στα ιδιωτικά και στα ομαδικά σας μαθήματα.

 

Θα χορέψετε με όλους τους δασκάλους, με όλους τους συμμαθητές σας, όλους τους χορούς που διδάσκονται στη σχολή (από λάτιν μέχρι δημοτικούς) συνδυάζοντας έτσι διασκέδαση με εκπαίδευση!

 

Πρόκειται για τον πιο εύκολο, ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο να χορέψετε σε έναν οικείο χώρο, στη Σχολή σας πριν βγείτε στην πίστα οποιουδήποτε κέντρου διασκέδασης.

 

Η μεγάλη εναλλαγή χορών και παρτενέρ σε κάθε πάρτι, σας παρέχει την δυνατότητα να αναπτύξετε την αυτοπεποίθηση σας και την άνεση του να χορεύετε ευκολότερα χωρίς να προβληματίζεστε. Επίσης, προκειμένου τα οφέλη να αποκτηθούν ταχύτερα κατά την διάρκεια της φοίτησης σας, το σύστημα έχει προβλέψει όλοι οι μαθητές θα παρουσιάζουν χορευτικές μαθητικές αλλά και επαγγελματικές επιδείξεις συνοδεία των δασκάλων τους σε κάθε εκπαιδευτικό πάρτι.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Είναι εντελώς διαφορετικό να κάνω μάθημα χορού απ’ το να χορεύω στο party, δηλαδή στην πραγματικότητα. Στο party κερδίζουμε την αυτοπεποίθηση και τον αέρα της πίστας. Οι στατιστικές έχουν αποδείξει ότι ένα party ισοδυναμεί με 4-5 ιδιαίτερα μαθήματα. Πολλοί μαθητές μας έρχονται κάθε εβδομάδα στο party ενώ άλλοι έρχονται μία ή δύο φορές το μήνα. Σας συμβουλεύουμε να έρχεστε όσο πιο συχνά μπορείτε.

Ελπίζουμε να σας δούμε στα πάρτι μας που είναι γεμάτα ζωντάνια και εκπλήξεις

Πιστεύουμε ακράδαντα, ότι για να μάθει οποιοσδήποτε άνθρωπος να χορεύει πρέπει το πρόγραμμά του να είναι βασισμένο σε units. Πρέπει πάντα το πρόγραμμά σας να αποτελείται από τα αντίστοιχα ιδιαίτερα μαθήματα, ομαδικά μαθήματα και πάρτι για τη σωστή εκμάθηση χορού.

 

 

Στην Σχολή μας, το πιο σημαντικό πρόσωπο  Είστε Εσείs  oι μαθητές μας!